Castelli, de ideale kleding om in te fietsen

Sinds de dagen van Coppi, dragen Europese en Amerikaanse professionele wielrenners de hoogwaardige kleding van Castelli. Maar de outfits zijn er ook voor de fietsliefhebber! Elke vrouwelijke of mannelijke wielrenner is een wielrenner kan deze hoogwaardige, comfortabele fietsen kleding dragen met het schorpioen logo van Castelli.

De ideale fietskledij

Castelli is enorm gegeerd omdat het merk gebouwd is op ervaring en steeds op de markt komt met vernieuwde, hoogwaardige materialen.

Castelli combineert technologie met innovatieve stijl en design. Voor duizenden fietsers het geprefereerde merk. Ontdek de online collectie op sport44.com!
De kledij is ingedeeld in verschillende categorieën: winter- en zomeroutfits voor dames-en heren accessoires, handschoenen, sokken… Want wie fietst, moet zich beschermen tegen de weerselementen. Kleding is daar een wezenlijk onderdeel van. De lijn Castelli is vochtwerend en winddicht en beschermt tegen UV-stralingen en kan tegen een duwtje! Zeker niet onbelangrijk bij valpartijen.

Populaire items

In het uitgebreide gamma vindt u bibshorts, truien, jassen, handschoenen…met betaalbare opties voor de wielertoerist maar ook voor de triatleten!O nder de bestsellers is ´Rosso Corsa´ het label die de dynamische vooruitgang qua materiaal en comfort vertegenwoordigt. Ook de Gabba Jerseys en Jacks bewezen hun rsulaat. En de gerenommeerde Castelli Velocissimo Due broeken met een ingelegd Kiss Air Zeem en de Prologo 4 jersey staan al jaren bij de beste producten!