De sublieme parfums van Creed.

Een geur heeft het vermogen bij te blijven. Een geur kan ook een statement zijn. Het hooggewaardeerde Creed parfum is het summum van smaak. Oger.nl biedt dit buitengewone, maar subtiele parfum aan voor de mannen die zich stijlvol onderscheiden.

Creed.

Creed parfum – ‘overtuiging’ – is al eeuwenlang een parfum van aanzien. Het begon met originele en handvervaardigde parfums voor een selecte clientèle. Het ambacht van parfumeur bracht authentieke creaties voort en de formule is onveranderd gebleven: Creed parfum bevat geen synthetische kopieën van natuurlijke grondstoffen. Het is een levend parfum. Exotische combinaties worden gemaakt, die een ongewone doch exquisiete geur produceren. Fracties als kruidige noten, musk, tropisch hout, bergamot, jasmijn, gember, hartnoten en citrus zijn te vinden in het parfum. Het zijn bestanddelen vanuit de hele wereld afkomstig. Een juiste balans van ingrediënten, een fijne structuur en een overtuigende stijl: Creed weet al eeuwenlang mensen aan zich te binden met het parfum.

Niet enkel kleding is van grote invloed op de impact die u maakt, bekrachtiging van de eigen stijl wordt compleet gemaakt door het passende parfum.

De meesterwerken in flacons zijn verkrijgbaar bij oger.nl. De verschillende soorten: sublime vanilla, white flowers, tabarome, Himalaya en nog meer typen van dit bijzondere merk zijn leverbaar bij de vestigingen van het stijlvolle menswear merk. Oger.nl heeft een rijk en exclusief aanbod in kleding, schoeisel en accessoires. We maken mannen op de Latijnse manier mooier.