Modemerk Etro; Luxe & Origineel

De naam Etro doet vermoeden dat het iets te maken heeft met ‘etno’ en ‘retro’. Grappig genoeg heeft de mode van Etro inderdaad wel wat links met deze termen, maar dan op een totaal exclusieve en originele manier. Etro verwijst simpelweg naar de naam van de Italiaanse bedenker en ontwikkelaar van deze luxe en elegante modelijn voor dames- en herenmode. Naast mode verzorgt Etro ook accessoires en geuren in een herkenbare stijl.

De Etro stijl
Gimmo Etro startte in 1968 met zijn bedrijf. Hij was hierbij in het bijzonder gericht op sterke kleuren, stoffen en specifieke prints. Zo werd de beroemde ‘Paisley’ print het handelsmerk van Etro. De mode van Etro weerspiegelde en duidelijke affiniteit met reizen en cultuur en tot op de dag is dit het geval. In alle stijlen van kleding, van casual tot chique, is de passie en emotie waarop het familiebedrijf gebaseerd is terug te vinden.

Etro bij Oger.nl
De online winkel www.oger.nl biedt een uitgebreide collectie van het prachtige merk Etro. Oger is een online herenkleding winkel met een groot assortiment aan mode merken, waaronder Etro. In de collectie zijn allerlei kledingstukken te koop van dit uniek merk verkrijgbaar, variƫrend van vesten, tot blouses en broeken. Ook accessoires van Etno zijn via www.oger.nl te koop. Wat dacht u van een zeer exlusieve iPad sleeve met Paisley print bijvoorbeeld! Kijk voor het diverse aanbod van het merk Etro op: www.oger.nl